pic

Lahjoita Ropeconille

Lahjoitus Holvin kautta

Etä-Ropeconin ohjelma on kävijöille ilmaista, mutta jos haluat tukea meitä tapahtuman järjestämisessä syntyvien kulujen kattamisessa, voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Holvissa. Kannatustuotteet ja lahjoitukset mahdollistavat Ropeconin järjestämisen myös tulevaisuudessa. Hyvän mielen lisäksi saat printattavan rannekkeen sekä halutessasi Ropeconin Discordissa tapahtuman tukijoille varatun Lohikäärme-roolin. Tee lahjoitus Holvissa!

Olemme suunnitelleet viisi erilaista, tämän vuoden teeman mukaista ranneketta, joista voit valita suosikkisi. Neljässä rannekkeista on yksi elementti-teeman eläinhahmoista ja yhdessä pelkkä teksti. Rannekkeen tyyppi ei riipu lahjoitussummasta, vaan voit valita Holvin tuotteista haluamasi rannekkeen. Halutessasi voit lahjoittaa useamman kerran ja hankkia vaikka kaikki rannekkeet.

Ropeconin Discordin Lohikäärme-roolin saat itsellesi, kun merkitset Discord-nickisi ja ID:si niille varattuun kohtaan tilauslomakkeella. ID-tunniste on nimimerkin jälkeen tuleva risuaita ja neljä numeroa (esim nimimerkki#1234). Huomaathan että pelkkä nimimerkki ei riitä, koska voit vaihtaa sitä serverien välillä, vaan tarvitsemme molemmat: nimimerkin ja sitä seuraavan tunnisteen.

Lohikäärme-rooli muuttaa nimimerkkisi Ropeconin Discordissa vihreäksi, mikäli sinulla ei ole jotakin muuta, nimimerkin väriin vaikuttavaa roolia (esimerkiksi ohjelmanjärjestäjä tai pelinjohtaja).

Ropeconin Discord aukeaa torstaina 29.7. mutta voit avata itsellesi Discord-tilin jo ennen tätä. Ohjeet tilin avaamiseen löydät esimerkiksi Taru Luojolan Noviisin Discord-oppaasta

Siirry lahjoittamaan

Lahjoituksen voi tehdä 15.8.2021 saakka.

Lahjoitus tilillemme

Ropeconia tehdään vapaaehtoisvoimin ja suurella sydämellä, mutta tapahtuman järjestämisestä syntyy kuluja, vaikka se järjestettäisiin etätapahtumaa. Olemme halunneet pitää EtäRopeconin kävijöille maksuttomana, mutta toivomme, että mikäli esimerkiksi lipun ostaminen olisi sinulle taloudellisesti mahdollista, lahjoittaisit Ropeconille rahaa kulujen kattamiseksi.

Lahjoitukset ohjautuvat Ropeconin taustayhdistykselle Ropecon ry:lle. Mikäli saamme lahjoituksia tämän vuoden tapahtuman kuluja enemmän, käytetään ylijäävä osa Ropecon ry:n sääntöjen mukaisesti suomalaisen rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastuksen edistämiseen ja kehittämiseen. 

Tee lahjoitus tilillemme FI07 1470 3000 2255 43 ja käytä viitenumeroa 2024. Voit myös lahjoittaa MobilePaylla yhdistyksen lyhytnumerolla 84059. Suoraan tilillemme tai MobilePaylla tehdyistä lahjoituksista et saa ranneketta tai Lohikäärme-roolia Discordiin – mikäli haluat jommankumman näistä, katso ylempää miten lahjoittaa Holvin kautta!

Pienkeräyslupa

Keräyksen järjestäjä: Ropecon ry
Pienkeräysnumero: RA/2021/735
Keräysaika: 4.6.–15.8.2021

Ensisijainen käyttökohde: 30.7.–1.8.2021 järjestettävän kaikille avoimen ja maksuttoman virtuaalisen Ropecon 2021 tapahtuman (www.ropecon.fi) kulujen kattaminen.
Toissijainen käyttökohde: Yhdistyksen sääntöjen mukainen tarkoitus, eli suomalaisen rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastuksen edistäminen ja kehittäminen.