pic

EtäRopecon

Ropecon 2021 järjestetään virtuaalisena!

Vaikka heinä-elokuun vaihteeseen Messukeskukseen suunniteltu lähitapahtuma jouduttiinkin perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi, ei vuosi 2021 jää kokonaan ilman Ropecon-kokemusta: alkuperäisenä con-viikonloppuna järjestetään nimittäin EtäRopecon viime vuodesta tuttuun tapaan! Liity rohkeasti mukaan fiilistelemään virtuaalisen conin tunnelmaa ja kurkkaamaan ohjelmatarjontaamme – olitpa sitten jo kokeneempi con-kävijä, tai vasta tänä vuonna ensimmäistä kertaa Ropeconissa käyntiä suunnitellut uusi tuttavuus!

Milloin?

EtäRopecon järjestetään verkossa alkuperäisen Ropecon 2021 -tapahtuman viikonloppuna, eli 30.7.–1.8.2021. Etäohjelma alkaa perjantaina avajaisilla ja loppuu sunnuntaina päättäjäisiin.

Missä?

EtäRopeconin ohjelmaa voi seurata monien eri verkkoalustojen, kanavien ja sovellusten kautta, mm. Discord, YouTube, BoardGameArena ja Twitch. Lisätietoa käytössä olevista alustoista ja niiden ohjeet päivittyvät pian nettisivuillemme.

Kenelle?

EtäRopeconiin ovat tervetulleita kaikki roolipeleistä kiinnostuneet ikään tai kokemuspisteisiin katsomatta.

Mitä EtäRopeconissa voi tehdä?

EtäRopeconin ohjelmatarjontaan kuuluu niin aikataulutettuja puhe- ja spektaakkeliohjelmia, kuin myös vapaamuotoisempaa peliohjelmaa. Lisätietoa EtäRopeconin ohjelmasta löytyy täältä.

Miten voin osallistua?

EtäRopeconin ohjelmaan voi osallistua monella tapaa: voit seurata puheohjelmaa yhdessä muiden kanssa, osallistua roolipeliaiheisiin keskusteluihin, kokeilla etäroolipelaamista tai osallistua vaikkapa etäturnaukseen. Lisätietoa eri ohjelmista ja niihin osallistumisesta löytyy Ohjelma ja Peliohjelma-sivuilta sekä ohjelmaoppaasta. Lisätietoa voit kysyä myös sähköpostitse: ohjelma@ropecon.fi

Maksaako EtäRopecon?

EtäRopecon on pääsymaksuton tapahtuma.

 


Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä!

ropecon2020@ropecon.fi