pic

Pukukilpailut

Pukukilpailu

Olitko suunnitellut saapuvasi coniin lempipropeissasi tai oletko tehnyt vuoden aikana jonkin muun upean asun? Ropeconin pukukilpailussa kävijät pääsevät esittelemään taidokkaita pukujaan koko conikansalle. Puvut voivat olla cosplay-henkisiä tai täysin omia luomuksia. Kilpailun kolme parasta valitaan yleisöäänestyksellä, minkä lisäksi tuomaristo jakaa kunniamainintoja eri kategorioissa.

Kilpailuun ilmoittautuminen on auki Ropecon-perjantain 30.7. loppuun asti, ja yleisöäänestys löytyy viikonlopun aikana Ropeconin somekanavilta.

Osallistu kilpailuun täällä.

Katso vuoden 2020 pukukilpailun osallistujat ja voittajat Ropeconin Flickr-kuvagalleriasta

Kaappipukukilpailu

Ropeconin kaappipukukilpailussa pääset viimeinkin käyttämään niitä proppeja, jotka ovat jo pitkään odottanut kaapissasi, että liittäisit ne osaksi hienoa asukokonaisuutta! Kisaan osallistutaan siis puvulla, jonka osat ja materiaalit löytyvät jo kotoasi. Kisaan otetaan hahmoehdotuksia 25.7. asti alla olevan linkin kautta. Ehdotuksessa tulee ilmoittaa lyhyt kuvaus hahmosta esim. taistelijahiisi / fighter goblin tai ilkeä noita.

Kisaajilla on aikaa rakentaa ja kuvauttaa pukukokonaisuutensa lauantain 30.7. loppuun asti. Kilpailuun osallistutaan Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä hashtagia #ropeconkaappikisa. Tuomarit käyvät sunnuntaina kuvat läpi ja voittajat ilmoitetaan päättäjäisissä. Varmistathan, että tilisi on julkinen.

Hahmoehdotusten vastaanottaminen on päättynyt.