pic

Taiteilijatori

Ilmoittaudu mukaan virtuaaliselle taiteilijatorille!

Etätapahtuman taiteilijatori järjestetään virtuaalisena. Taiteilijatori on tarkoitettu harrastajille, jotka myyvät Ropeconin aihepiiriin liittyvää taidetta ja käsitöitä, kuten julisteita, noppapusseja, omakustanteita, tarroja ja koruja. Taiteilijatorin myyjät esitellään Ropeconin nettisivuilla ja myynti tapahtuu myyjän omassa verkkokaupassa. Ropecon ei ole vastuussa myyntiprosessista tai myytävissä olevista tuotteista. Myyjä on itse vastuussa myymistään tuotteistaan. 

Ilmoittautuminen Taiteilijatorille on päättynyt. 

Lisätiedot Taiteilijatorista
Emilia Musturi
emilia.musturi@ropecon.fi

Taiteilijatorin taiteilijat 2021

Anni Dohlen Art  

https://holvi.com/shop/annidohlenart/section/kuvataide/

Anni Dohlen Art myy kuvataiteen alkuperäistöitä, taideprinttejä ja pienkäsitöitä. Tekemistä inspiroi mystiset maailmat, luonto ja fantasia. Ropeconia varten erikseen valmistettuja noppapusseja nyt myös myynnissä!
Dice Guts  

https://diceguts.storenvy.com/

Käsityönä tehtyjä uniikkeja hartsinoppia!
Mica’s Deco  

https://www.etsy.com/shop/micasdeco

Valikoimassani on koruja, avaimenperiä ja kodinkoristeita pääosin synkempään makuun, mutta myös hempeitä ja söpöjä tuotteita löytyy. Ropeconin ajan Etsy – kaupassa kaikki tuotteet conitarjouksessa!
Neo Aarnikotka https://neoaarnikotka.carrd.co Here you’ll find fantasy, animal and DnD themed vinyl stickers, charms and magnets.


Täältä löydät fantasia-, eläin- sekä DnD-teemaisia vinyylitarroja, avaimenperiä ja magneetteja.

RaistlanaArt https://www.etsy.com/shop/raistlanaart/ Hei! Olen Raistlana, ja teen sekä digitaalisesti että akryyleja ja vesivärejä käyttäen fantasia-aiheista, surrealistista, joskus synkkää ja usein tunteikasta taidetta originaaleista fanarttiin. Verkkokaupastani löytyy taideprinttejä ja kortteja töistäni. Teen myös tilaustöitä. Tervetuloa tutustumaan Etsy-kauppaani ja taide-instaani!
Tipsunviikset  

https://tipsunviikset.squarespace.com/

Alkuperäistä taidetta sekä täysiä luonnosvihkoja täynnä alkuperäistä taidetta ja lähitulevaisuudessa taideprinttejä.
Windsrock https://holvi.com/shop/windsrock/ Fantasia-aiheista taidetta ja koruja.