pic

Akateeminen seminaari

Tärkeitä päivämääriä

Tiivistelmän viimeinen jättöpäivä: 16.5.2021
Hyväksynnästä ilmoittaminen: 23.5.2021
Käsikirjoitusten viimeinen jättöpäivä: 16.7.2021

Puhujaksi akateemiseen seminaarin

Tänä vuonna Ropeconin akateeminen seminaari kutsuu sinut tarkastelemaan pelejä ja pelikulttuureja “laatikon ulkopuolelta”. Akateemista ja arkipäiväistä keskustelua määrittävät usein pelikulttuurien hallitsevat nimet ja ilmiöt, kuten Dungeons & Dragons, Games Workshop, tai eurooppalaistyyliset lautapelit. Pelikulttuuri on myös paljon muuta, ja tänä vuonna keskitymme tarkastelemaan vähemmän tunnettuja pelejä ja pelikulttuurin käytänteitä, keskittyen erityisesti niiden ominaispiirteisiin ja erikoislaatuisuuteen.

Tervetulleita ovat niin aloittelevat tutkijat ja tohtoriopiskelijat kuin kokeneemmatkin tutkijat. Mikäli kiinnostuit, tutustu esitelmöintikutsuun!

Katso esitelmöintikutsu

Tukijamme

Vuoden 2020 akateeminen seminaari sai jo toista kertaa tukea Suomen Kulttuurirahastolta. Lue lisää Suomen Kulttuurirahastosta ja apurahoista heidän kotisivuiltaan.

Vaikka Ropecon 2020 –tapahtumaan suunniteltu akateeminen seminaari onkin jouduttu perumaan, haluamme silti kiittää Suomen Kulttuurirahastoa saamastamme tuesta, jota tapahtuma olisi saanut seminaarin järjestämiseen.

Ota yhteyttä

academic.program@ropecon.fi