pic

Ajankohtaista

Sivu päivitetty 22.1.2021
Tätä sivua päivitetään sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

Tiedote 18.4.2021

Tervetuloa Ropeconiin 2021!

Voidaksemme varmistaa kaikille osallistujillemme turvallisen ja mukavan tapahtuman, järjestämme Ropeconin 2021 etätapahtumana 30.7.–1.8.2021. Pääasiallisena tapahtuma-alustana toimii viime vuodesta tuttu Ropeconin Discord-serveri, mutta ohjelmassa käytetään myös muita alustoja, kuten Ropeconin YouTube-kanavaa – tavoitteenamme on mahdollistaa monenlaista live- ja peliohjelmaa. Tiedotamme käytännön järjestelyistä myöhemmin lisää.

Ropeconin 2021 teema on Elementit ja toivomme saavamme laajan kattauksen sekä teemaan sopivia että muita roolipeliaiheisia ohjelmanumeroita. Tule siis mukaan järjestämään puhe-, peli- tai muuta ohjelmaa kanssamme! Ohjelmahaku on käynnissä 31.5.2021 saakka osoitteessa https://2021.ropecon.fi/haut/ohjelmahaku/ . Löydät sivuilta tietoa ohjelman tarjoamisesta sekä yhteystiedot, joista voit kysyä ohjelman järjestämisestä. Pyrimme kirjoittamaan pian ohjepaketin etäohjelman järjestämisestä Ropeconista, mutta tässä vaiheessa haluamme rohkaista kaikkia innostuneita tarjoamaan ohjelmaa: sinun ei tarvitse olla Zoom-velho tai etäpelauttamisen veteraani, Ropecon tarjoaa alustat ja tukea niiden käyttöön.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput siirtyvät käytettäväksi edelleen vuoden 2022 Ropeconiin, mutta mikäli haluat palauttaa lippusi, laitathan viestiä osoitteeseen (). Kerromme kesän tapahtumasta lisää sitä mukaa kun tietoa on saatavilla, joten kannattaa seurata Ropeconin sosiaalisen median kanavia. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä tämän vuoden pääjärjestäjiin () tai tapahtuman viestintään ().


Tiedote 22.1.2021

Ropecon 2021 järjestetään 30.7.–1.8.2021 ja tapahtuman teema on Elementit. Vuoden 2020 Ropecon jouduttiin vallitsevan koronapandemian vuoksi järjestämään kokonaan etänä, iso kiitos vielä kaikille etäosallistujille! 

Vuoden 2021 tapahtumajärjestäjät pyrkivät lähtökohtaisesti tarjoamaan Ropeconin kävijöille lähitapahtuman, mutta mikäli tilanne ei salli tapahtumanjärjestämistä turvallisesti heinäkuussa, varaudumme alusta saakka etätapahtuman mahdollisuuteen. Tiedotamme tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassamme kaikista tärkeistä muutoksista sekä muista ajankohtaisista asioista. Kannattaa siis seurata meitä aktiivisesti somessa!


Lisätietoa antavat

Pääjärjestäjät: paajarjestaja@ropecon.fi

Viestintä: viestinta@ropecon.fi