pic

EtäRopeconin Discordin käyttäytymissäännöt

Liittyminen Ropeconin Discord-alustalle edellyttää näiden käyttäytymissääntöjen hyväksymistä.

  1. Kunnioita muita keskustelijoita. Älä vähättele, nimittele, hauku tai solvaa muita käyttäjiä. Älä tee olettamuksia muiden sukupuolesta äläkä arvostele toisten ulkonäköä tai oikeakielisyyttä.
  2. Huomioi keskusteluissasi kaikilla kanavilla ja alustoilla, että Ropecon on kaiken ikäisille. Ota kaiken ikäiset osallistujat huomioon erityisesti jakamissasi kuvissa, giffeissä ja linkeissä.
  3. Keskustele Discordissa kanavien aiheiden mukaisesti ja käy keskustelu aiheen vierestä vapaamuotoisilla kanavilla. Muistathan antaa tilaa myös muulle keskustelulle. Älä häiritse käynnissä olevia pelejä pelihuoneissa.
  4. Ropeconin verkkotapahtuman kieli on ensisijassa suomi, mutta voit keskustella EtäRopeconin alustoilla myös englanniksi. Englanninkielisillä kanavilla (#international-meeting-point ääni- ja tekstikanava) keskustellaan ainoastaan englanniksi.

EtäRopeconin moderaattorit voivat antaa näiden käyttäytymissääntöjen valvomiseksi ohjeita, joita on noudatettava. Moderaattorit voivat tarvittaessa hiljentää kanavia, poistaa yksittäisiä käyttäytymisääntöjen vastaisia viestejä, linkkejä ja kuvia, laittaa sääntöjä rikkovia käyttäjiä jäähylle ja/tai poistaa käyttäjiä tapahtuman verkkoalustoilta.
Voit ilmoittaa moderaattoreille mielestäsi asiattomasta sisällöstä kirjoittamalla kanavalle viestin, joka alkaa komennolla !report, esimerkiksi “!report onko tollainen nimittely ihan okei”. Moderaattorit päivystävät perjantaina klo 11-22, lauantaina klo 10-23 ja sunnuntaina klo 10-18.

Jos kohtaat häirintää, voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöön Discordissa (löydät heidät käyttäjälistasta otsikon “Häirintäyhdyshenkilö” alta), puhelimitse (045 136 2943) tai sähköpostilla (hairinta@ropecon.fi). Häirintäyhdyshenkilöt päivystävät perjantaina klo 12-22, lauantaina klo 10-22 ja sunnuntaina klo 10-18. Tapahtuman jälkeen tavoitat heidät sähköpostitse.

Tutustu lisäksi EtäRopeconin turvallisemman tilan huoneentauluun ja häirinnän vastaiseen linjaukseen.

pic

Kysyttävää? Kohtasitko yllättävän ongelmatilanteen?

Ota rohkeasti yhteyttä: 2021@ropecon.fi