pic

Näytteilleasettajat 2021

 

Tapahtuman aikana tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä ihania löytöjä suoraan kotisohvalta. Tutustu näytteilleasettajiin ja heidän tuotteisiinsa Facebookissa ja tee ostoksia heidän verkkokaupoissaan!

Linkki Facebook-ryhmään julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

AinMar Design Verkkokauppa:

https://www.ainmardesign.fi/

Facebook:

https://www.facebook.com/ainmardesign/

Instagram:

https://www.instagram.com/ainmardesign/

Valmistan uniikkeja ja personoituja tuotteita jokaiseen makuun. Mikäli verkkokaupasta ei suoraan löydy toivomaasi mallia, voimme luoda sen yhdessä! Olen erikoistunut erittäin kevyisiin ja näyttäviin koruihin, joten esimerkiksi korviksissa hopeoidut ja kullatut koukut, aitohopeaiset koukut, nappikorvikset sekä klipsikorvikset onnistuvat! Valmistan korut 3D-tulostamalla ne Suomessa, käyttäen ekologisia ja uusiutuvia materiaaleja. Tilaa persoonalliset lahjat esimerkiksi omasta piirustuksesta tai lemmikin kuvasta! Ilmaiset postit Ropeconin ajan. <3
Alnilam Kotisivut:

https://www.alnilam.fi/

Verkkokauppa:

https://www.alnilam.fi/kauppa/

Facebook:

https://www.facebook.com/alnilamoy

Alnilam on Helsingin nörtein lahjapuoti, jossa voi tehdä kosmisen aikamatkan tähtitieteen historiasta nykyaikaan, fantasiaan, scifiin ja steampunkiin. Alnilamin pieni tähtipuoti Yrjönkadulla sekä verkkokauppa ovat täynnä jännittäviä ja kiehtovia kojeita ja lahjatavaroita kaikille uteliaille ja kiinnostuneille. Harry Potterin velhomaailman ystäville sekä Star Wars -faneille olemme varanneet yltäkylläisen kattauksen parhaimpia fandom -tuotteita.
Bard & Jester Verkkokauppa:

https://shop.bardjester.com

Facebook:

https://www.facebook.com/BardJesterShop

Instagram:

https://www.instagram.com/bardjester

Bard & Jester tuo tuttuja nahkakamoja, joita se on myynyt ja esitellyt vuodesta toiseen Ropeconissa. Jotain vanhaa jotain uutta… eli toki nahkarannekkeita monenlaisia, laukkuja ja Steampunk-juttuja, mutta myös monia uusia malleja löytyy. Tsekkaa Virtual Ropecon-tarjoukset, jotka ovat voimassa Ropeconin ajan aina conin jälkeiseen maanantaihin saakka (30.7.-2.8.). Nyt kannattaa tehdä hankinnat, sillä vuoden kovimmat alennukset ovat tiedossa Ropeconin aikana! Lisäkyselyt: info@aaug.fi
Hvitolg Crafts  

 

Verkkokauppa:

https://www.etsy.com/shop/Hvitolg

Facebook:

https://www.facebook.com/Hvitolg

Instagram:

https://www.instagram.com/hvitolg

Uniquely detailed silversmith jewelry by Hvitolg takes inspiration in Nature, Myths, Dreams and Death. I will also make a 15% discount code ROPECON that will last on the days of event!
Ideabutiikki Kotisivut:

https://www.ideabutiikki.fi/

Verkkokauppa:

https://www.etsy.com/shop/IdeabutiikkiOy

Suomen mytologian ja luonnon innoittamia vanerikoruja sekä muita asusteita ja paperituotteita.
Iida Leppänen Kotisivut:

https://www.iidaleppanen.com/

Facebook:

https://www.facebook.com/iida.leppanen.94/

Instagram:

https://www.instagram.com/iita100

Jos seinäsi kaipaa fantastista taidetta, niin täältä pesee! Nyt leffa- ja peliaiheiset printit Ropeconin ajan. Naamakirjaan kun menet niin sieltä löytyy esittelyä eri printeistä, jonka kautta otan myös tilauksia. Rohkeasti voi lähestyä. Pistä myös instagram: iita100 seurantaan, jotta pääset lukemaan tulevaa sarjistani, ”Tales of Querencia”, ja näet uudet printtini ennen kuin ne tulevat myyntiin. Nähdään Ropeconin online-tapahtumassa!
Jasu Wonder World Kotisivut:

https://jasuwonderworld.com/

Verkkokauppa:

https://jasuwonderworld.com/index.php/wonder-shop

Instagram:

https://www.instagram.com/jasuwonderworld/

Wonder SHOP tarjoaa laajan valikoiman Jasu Hintsalan taidetuotteita värikkäillä ja satumaisilla eläinaiheilla. Tuotevalikoimasta löytyy mm. t-paitoja, lastenkirja, värityskirjoja, kortteja, printtejä, tarroja ja magneetteja. Taiteilija ottaa vastaan myös tilaustöitä!
KuroiNeko Clothing Verkkokauppa:

https://www.kuroineko.fi/

KuroiNeko Clothing myy erilaisia, mukavasti massasta poikkeavia vaatteita ja asusteita. Tuotevalikoimamme sisältää niin paidat, housut ja hameet kuin myös laukut, sukat ja korut.
Manga Cafe Verkkokauppa:

https://www.mangacafe.fi/

Manga Cafe on jokaisen japaniharrastajan ykkösherkkukauppa! Löydät meiltä suosituimmat Japani- ja Koreaherkut: mm. valikoimassamme on ainakin 9 erilaista Pockya, 26 erilaista pulloa Ramunea, iso kasa mocheja sekä kattava setti erittäin tulisia nuudeleita! Kurkkaa myös huippusuositut DIY-karkkisetit, sekä pehmoiset Konbini-leivonnaisemme. Koodilla ”ROPECON2021” saat -10% alennuksen tuotteista ajalla 30.7.-1.8! Kaikki yli 50€:n tilaukset postikuluitta!
Muinaispaja Kiertelevä Kettu Verkkokauppa:

https://shop.nanasten.com/

Instagram:

https://www.instagram.com/kiertelevakettu/

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCGS89HjQ-0HfF_LLz7PRxFQ

Muinaispaja Kiertelevä Kettu on pieni verstaani, jossa valmistan muinaisia käsityövälineitä sekä pronssi- ja hopeakoruja. Meillä innostutaan erilaisista muinaisaikojen arkisista esineistä, materiaaleista ja käsityötekniikoista rautakaudelta renessanssiin.
Nina Korento & Jonna Harju Verkkokauppa:

https://www.etsy.com/shop/ninakorento

Instagram:

https://www.instagram.com/ninakorento/

Pukutaiteilija Nina Korento on toiminut esiintyvällä alalla yli 15 vuotta. Hänen asiakkainaan ovat olleet mm. Korpiklaani, Kamelot, Dark Sarah ja Nightwish. Nykyään yhteistyössä taideompelija Jonna Harjun kanssa he puvustavat elokuvia ja näyttämöteoksia, kuten Turun ylioppilasteatterin menestyksekkään Sudenmorsiamen. Yksilöllisiä ja uniikkeja teoksia on nyt saatavilla myös Etsyssä, tervetuloa!
Niramuchu Art & Design Verkkokauppa:

https://holvi.com/shop/niramuchuart/

Facebook:

https://www.facebook.com/niramuchuart

Instagram:

https://www.instagram.com/niramuchuart/

Niramuchu Art & Design on vuonna 2019 perustettu yhden naisen taideyritys, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita vaihtoehtomuodin ja populaarikulttuurin ystäville. Tuotteiden ja teosten aiheina ovat usein synkkä ja herkkä luonto, sekä toisaalta iloiset ja värikkäät eläinhahmot! Valikoimaamme kuuluu taideprintit ja postikortit, korut, avaimenperät ja muut asusteet. Tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja, kuten kierrätysmuovia. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa!
Nysalor-kustannus Kotisivut:

https://nysalor.com/

Verkkokauppa:

https://holvi.com/shop/nysalor-kustannus/

Nysalor-kustannus on pieni ja ketterä kustantamo, joka keskittyy julkaisemaan spekulatiivista fiktiota eli kauhukirjallisuutta, fantasiakirjallisuutta ja tieteiskirjallisuutta sekä jännityskirjallisuutta, monenlaista vanhaa kirjallisuutta ja roolipelejä.
Osuuskumma Verkkokauppa:

https://osuuskumma.fi/kauppa

E-kirjat:

https://kirja.elisa.fi/kustantaja/osuuskumma-kustannus/

Kiehtovatko sinua toiset todellisuudet? Haluatko sukeltaa kauhun maisemiin tai seikkailla fantastisissa maailmoissa? Osuuskumma-kustannus tarjoilee kotimaista laadukasta spekulatiivista fiktiota niin novelli- kuin romaanimuodossa. Kirjat saatavina printtinä ja e-kirjoina nyt alennushintaan. Printtikirjat -21 % koodilla ”ROPECON”.
Pihlajapaja Facebook:

https://www.facebook.com/Pihlajapaja/

Pihlajapajalta löydät käsintehtyjä noppapusseja ja koruja, tule tutustumaan 🙂
Savivompatti Facebook:

https://www.facebook.com/Savivompatti

Instagram:

https://www.instagram.com/savivompatti

Savivompatti valmistaa käsityönä käyttökeramiikkaa. Turun Pääskyvuoren huipulla Taiteilijatalo Fimbulin työhuoneella. Suuren suuret teemukit, lempeät lankamonsterit, historialliset astiat sekä hilpeää metsänväkeä, täältä löytyy!
Shini Design Verkkokauppa:

http://www.Etsy.com/Shop/ShiniDesign

Cute stuff from Finland.
ShinonArt Kotisivut:

https://shinonart.carrd.co/

Verkkokauppa:

https://www.etsy.com/shop/ShinonArt

Instagram:

https://www.instagram.com/shinonart/

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Teoksista on myynnissä sekä oroiginaaleja että erilaisia printtituotteita kuten zinejä ja taideprinttejä Etsy-kaupassa. Ropeconin kunniaksi 20% alennus Etsy-kaupan kaikista ostoksista koodilla ROPECON (ei koske originaalimaalauksia) tapahtuman ajan!
Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta Kotisivut:

https://www.tarinoitapohjolasta.com/

Verkkokauppa:

https://www.redbubble.com/people/TalesftFarNorth/

Instagram:

https://www.instagram.com/talesfromthefarnorth/

Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta on pienen taidekollektiivin tuottama sarjakuva, jonka tarinat sijoittuvat Pohjolan ja Baltian myyttiseen keskiaikaan.
Vaskikirjat Kotisivut:

https://www.vaskikirjat.fi/

Verkkokauppa:

https://holvi.com/shop/LvPPjV/

Vaskikirjat julkaisee hyvälaatuista fantasiaa, scifiä ja kauhua. Tarjolla muun muassa runsaslukuisesti Praedor-kirjallisuutta. Vaskikirjojen verkkokaupassa on voimassa alennuksia Ropeconin ajan!