pic

Tervetuloa heimoon!

Hyppää mukaan vuoden 2021 järjestettävään roolipelitapahtumaan!

Ropecon on täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma pelaajalta pelaajalle. Etätapahtumasta huolimatta tekemistä riittää ja mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhojakin harrastajia. Ei muuta kuin tapahtuma kalenteriin ylös ja ilmoittautumaan mukaan!

Vapaaehtoishaku on auki 1.6.–4.7.2021. Alta löydät yhteystiedot ja tämän hetken tehtävät vuoden 2021 Ropeconissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleen juolahtaa kysymyksiä!

Vapaaehtoisvastaava 2021
Meri Könönen
vapaaehtoiset@ropecon.fi

Työpisteet

Contuutorit ottavat koppia tapahtuman uusista kävijöistä ja mikseivät vanhemmistakin.

Moderaattorit. Mitä Ropecon olisi ilman virtuaalisia järjestyksenvalvojia? Moderaattorit valvovat keskusteluita ja pitävät huolen, että meillä kaikilla olisi taas kerran turvallisempi tapahtuma.

Skenaariokisan pelinjohtajat. Oletko aina halunnut kokeilla vetää roolipeliä, mutta sopivaa aikaa ja paikkaa ei ole? Nyt on aikasi loistaa ja tulla toteuttamaan matalan kynnyksen roolipelaamista!

Vapaaehtoisena…

Vapaaehtoisena Ropeconissa pääset tekemään noin 10 tuntia vapaaehtoistehtäviä: kaksi neljän tunnin vuoroa ja kaksi tuntia varallaoloa. Vapaaehtoisille kuuluu virtuaalinen takahuone, jossa voi hengailla muiden vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi on mahdollista saada työtodistus vapaaehtoistyöstä.

Vapaaehtoisena on mahdollisuus tilata tämän vuoden staffipaita.

Oletko siis valmis ottamaan askeleen kohti Ropeconia vapaaehtoisen silmin?

Olisitko sinä osa myyttiämme tänä vuonna?

Ilmoittaudu työvoimaksi Kompassin kautta

Linkki Kompassiin