pic

Näytteilleasettajaksi Ropeconiin

Myyntialue Ropeconissa

Ropecon pidetään verkossa 30.7.–1.8.2021. Järjestämme osana Ropeconia virtuaalisen myyntialueen, joka toteutetaan Facebook-ryhmänä. Tarjoamme näytteilleasettajille verkkonäkyvyyttä, mutta varsinainen kaupankäynti tapahtuu näytteilleasettajan omassa verkkokaupassa.

Osallistuminen myyntialueelle on maksutonta Ropeconin vanhoille näytteilleasettajille. Myös muut tapahtuman henkeen sopivat näytteilleasettajat ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen myyntialueelle aukeaa 1.6.2021 ja varaus tulee tehdä viimeistään 11.7.2021.

Varaaminen

Lisätietoja ja varaukset: myyntialue@ropecon.fi. Ilmoittakaa varauksen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Nimi, jota haluatte käyttää (ei tarvitse olla virallinen nimi).
  • Mahdollinen aikaisempi nimi, jota olette käyttäneet Ropeconin myyntialueella.
  • 1–3 linkkiä verkkosivuille, verkkokauppaan yms.
  • Lyhyt esittelyteksti.
  • Ropeconin verkkosivuille tuleva kuva.

Kuvan tulee olla jpg-, jpeg- tai png-muodossa ja sen koko saa olla enintään 5 megatavua. Näytteilleasettajalla tulee olla käyttöoikeus kuvaan. Kuvatiedosto tulee nimetä niin, että siitä käy ilmi asiayhteys ja näytteilleasettajan nimi (esim. Ropecon2021myyntialue_nimi.jpg). Rajallisen tilan vuoksi suosittelemme neliön muotoisia kuvia.

Näytteilleasettajalla tulee olla toimintansa harjoittamiseen tarvittavat viranomais- ja muut luvat. Esitteillä ja myynnissä olevat tuotteet eivät saa olla tapahtuman hengen ja arvojen vastaisia. Poliittinen ja uskonnollinen toiminta Ropeconin myyntialueella on kielletty. Jos näytteilleasettaja rikkoo näitä ehtoja, voidaan tämä poistaa myyntialueelta.

 

 

Heräsikö kysymyksiä?

myyntialue@ropecon.fi